Type keyword(s) to search

Earthy and homey details feature in New York clinic Parsley Health by Alda Ly

Posted on 31 December, 2018 by Leah
81 out of 100 based on 989 user ratings

Notice: Undefined index: items in /var/www/html/rewall_01/application/functions/shortcodes.php on line 522

Notice: Undefined index: items in /var/www/html/rewall_01/application/functions/shortcodes.php on line 522

Notice: Undefined index: items in /var/www/html/rewall_01/application/functions/shortcodes.php on line 522

Notice: Undefined index: items in /var/www/html/rewall_01/application/functions/shortcodes.php on line 522

Earthy and homey details feature in New York clinic Parsley Health by Alda Ly

White-wash walls and greenery are intended to create a relaxing atmosphere at this doctor's office and clinic in New York, designed by Alda Ly Architecture for a startup company that takes an alternative approach to healthcare.

Parsley Health by Alda Ly

The Parsley Health NYC Flagship Center is located inside a 115-year-old tower in

"Over the last four decades, studies have proven that integrating biophilia into the designed environment improves occupant well-being," said Alda Ly Architecture in a project description.

Parsley Health by Alda Ly

The team sought to imbue the Parsley office with natural elements. The lobby features a plant niche in the wall and a reception desk made of

Project credits: 

Design team: Alda Ly, Loretta Choi, Daisy Hook
Furniture, fixtures, equipment: Hilko Designs
General contractor: Birch Construction Group
MEP engineering: 2LS
Lighting: HLB Lighting Design
3D visualizations: Joe Kuhn

Related Images of Earthy and homey details feature in New York clinic Parsley Health by Alda Ly

 

Video of Earthy and homey details feature in New York clinic Parsley Health by Alda Ly

Share!

More Photos from  Earthy and homey details feature in New York clinic Parsley Health by Alda Ly

You May Like Also Home Decoration Lighting Design